Tervetuloa sivuilleni!

KIITOS KAIKILLE SEURAAJILLE JA KANNUSTAJILLENI!

Olen neljättä valtuustokautta mukana Ylöjärven kaupunginvaltuustossa.

Tällä hetkellä toimin kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana. Aloitin luottamustehtäväni perusturvalautakunnan puheenjohtajana, toisen ja kolmannen kauden toimin kaupunginhallituksen puheenjohtajana.

Seudullisia luottamustehtäviä olen hoitanut Tampereen kaupunkiseudun Seutuhallituksen jäsenenä ja Maakuntavaltuuston jäsenenä. Yhteisten asioiden hoitaminen sekä kaupunkiseudulla että koko maakunnassa on erittäin tärkeää elinvoimamme rakentamisessa ja seudullisen vetovoimaisuuden kehittämisessä.

Mielenkiinnolla odotan mitä käynnistyvä Pirkanmaan Hyvinvointialue vaikuttaa paikallisesti ja miten se käytännössä heijastelee kotikaupunkini asioihin. Aluevaalit käytiin tammikuussa 2022, joissa en ollut ehdokkaana virkatehtävieni synnyttämän esteellisyyden vuoksi. Näin on parempi pysyä päätöksenteon kunnallisella tasolla tulevan Hyvinvointialueen työntekijänä.


Lyhyesti työstäni politiikan ulkopuolelta

Olen terveydenhuollon ja terveysalankoulutuksen asiantuntija, jolla on lähes 30 vuoden kokemus terveydenhuollon palvelujärjestelmistä ja niiden kehittämisestä. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja terveystieteiden tohtori. Toimin palvelupäällikkönä ja vastuualuejohtajana Tampereen yliopistollisen sairaalan Tutkimuspalveluissa. Johdan työssäni tutkimustoiminnan tukipalveluita ja valmistelen tulevan hyvinvointialueen palvelutehtäviä.


Millainen olen vaikuttajana?


Olen inhimillinen ja rohkea päätöksentekijä. Minulla on taito ottaa puheeksi vaikeatkin asiat, kyseenalaistaa luutuneet toimintatavat ja tehdä muutoksia mahdollistavia päätöksiä. Pystyn myös kompromissiratkaisuihin, mutta en pidä asioiden vatvomisesta tai seisahtumisesta.

En huku tapettiin ja pystyn hallitsemaan kokonaisuuksia, en siis ole turha valinta!

facebook

twitter